Reaktioner på Antityskland

Min seneste roman Antityskland udkom på forlaget Gladiator 17. oktober, og her er et lille udpluk af hvad bogbloggerne har skrevet ind til nu.

Book me up, Scotty! kalder den "et sprog- og kulturorienteret pragtværk" og skriver:
"Det er min påstand, at enhver sprog- og kulturnørd vil elske den, og jeg tror også, at den vil falde i god smag hos en nuværende ungdomsgeneration, som i høj grad optages af kulturelle konventioner og er bevidste om, hvordan kultur og sprog påvirker og påvirkes."

Littuna.nu  mener at romanen "fængsler og provokerer" og skriver:
"Antityskland skriver sig ind i en samtid med højrefløjsstrømninger, Trump og Brexit. En tid med politisk frygt, klimakrise, borgerkrig i Syrien, et ustabilt Israel og en ungdom, der konstant forsøger at navigere i at gøre det rigtige. Antityskland forholder sig til det hele og mere til.

Litteraturdk blev med egne ord taget "med Sturm und Drang" af bogen og skriver:
"Jeg håber virkelig, at den her bog bliver læst, og kan udvide noget perspektiv – ikke blot til vores store moder naboland mod syd, men også til vores egen lille ytringsfriheds-tivoli."

Min favoritanmeldelse er dog solidaritet.dk der skriver at min "finger er placeret præcist på den politiske puls, også i Danmark" og derudover har en masse analyser der giver mig det indtryk at jeg åbenbart er langt klogere end jeg selv gik og troede.

Billede af Book me up, Scotty! Post-its'ne taler for sig selv